-
Preorder dotyczy produktu, który nie dotarł jeszcze do naszego magazynu, ale wkrótce będzie dostępny. Preorder daje Ci możliwość zarezerwowania produktu, zanim stanie się dostępny dla wszystkich.
Przewidywany czas dostawy możesz sprawdzić na stronie produktu przed dokonaniem zakupu.
-
Jeśli Twoje zamówienie zawiera zarówno preorder, jak i zwykłe produkty, podczas finalizacji zakupu wybierasz sposób dostawy.
- Dostawa łączona
Całe zamówienie zostanie wysłane razem w jednej paczce, gdy wszystkie produkty będą dostępne w magazynie.
Oznacza to, że zwykłe produkty zostaną wysłane dopiero wtedy, gdy preorder również będzie gotowy do wysyłki. - Dostawa dzielona
Produkty, które są już dostępne w magazynie, zostaną wysłane jako pierwsze zgodnie z naszymi standardowymi terminami dostawy.
Preorder zostanie wysłany później w osobnej paczce, gdy tylko dotrze do naszego magazynu.
Czy mogę zmienić wybrany sposób dostawy po złożeniu zamówienia?
Nie. Po złożeniu i potwierdzeniu zamówienia wybrany sposób dostawy nie może zostać zmieniony.
Na przykład dostawy łączonej nie można później zmienić na dostawę dzieloną - ani odwrotnie.
- Dostawa łączona
-
Zależy to od wybranej opcji dostawy:
- Dostawa dzielona: Produkty, które są już dostępne w magazynie, zostaną obciążone płatnością w momencie wysyłki. Produkt preorder zostanie obciążony dopiero wtedy, gdy zostanie później wysłany z naszego magazynu.
- Dostawa łączona: Pełna kwota zamówienia zostanie pobrana dopiero wtedy, gdy wszystkie produkty będą gotowe i całe zamówienie zostanie wysłane razem z naszego magazynu.
Do momentu wysyłki produktów kwota jest jedynie zarezerwowana na Twoim koncie. Rezerwacja nie jest płatnością - środki są odłożone, ale zostaną pobrane dopiero wtedy, gdy odpowiednie produkty zostaną wysłane.
Co się stanie, jeśli moja preorder się opóźni?
Jeśli preorder się opóźni, poinformujemy Cię o tym e-mailem. Jeśli pierwotna rezerwacja wygaśnie, automatycznie zarezerwujemy kwotę ponownie.
Kwota nadal zostanie pobrana dopiero w momencie wysyłki produktu - lub, jeśli wybrano dostawę łączoną, gdy całe zamówienie zostanie wysłane razem. Nie musisz nic robić.
-
Twój preorder zostanie wysłany, gdy tylko produkt dotrze do naszego magazynu.
Przewidywany czas dostawy możesz sprawdzić na stronie produktu oraz w potwierdzeniu zamówienia. Pamiętaj, że podana data ma charakter orientacyjny, ponieważ dostępność zależy od zewnętrznych partnerów, takich jak dostawcy i firmy transportowe.
-
Możliwość anulowania zależy od tego, czy wybrano dostawę łączoną czy dzieloną.
-
Wybrano dostawę łączoną?
W takim przypadku możemy jedynie spróbować anulować całe zamówienie. Nie ma możliwości anulowania tylko pojedynczych produktów z zamówienia. -
Wybrano dostawę dzieloną?
Zwykłe produkty są wysyłane osobno. Jeśli zostały już wysłane, nie można ich anulować. Nadal możemy spróbować anulować preorder, o ile nie został jeszcze wysłany z naszego magazynu.
Jeśli chcesz anulować zamówienie, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta za pomocą formularza Anuluj zakup i podaj numer zamówienia.
Pamiętaj, że anulowanie nie może być zagwarantowane, ponieważ zamówienie mogło już przejść zbyt daleko w procesie realizacji.
-
Wybrano dostawę łączoną?
-
Niestety, gdy zamówienie zostanie zatwierdzone, nie możemy dostosować ceny ani zastosować kodu rabatowego do niego.