-
Niestety po złożeniu zamówienia nie ma możliwości wprowadzenia w nim zmian. Dotyczy to danych dostawy, adresu e-mail, metody dostawy, a także rozmiaru, koloru i liczby zamówionych produktów.
Jeśli Twoje zamówienie nie zostało jeszcze wysłane, możesz skontaktować się z naszym działem obsługi klienta za pośrednictwem formularza Anuluj zakup i zapytać, czy jego anulowanie jest jeszcze możliwe. Jeśli zamówienie można anulować, możesz po prostu złożyć nowe zamówienie z prawidłowymi danymi.
Zalecamy skontaktowanie się z nami jak najszybciej. Gdy tylko Twoje zamówienie zostanie potwierdzone, jest ono przekazywane bezpośrednio do naszego magazynu, abyśmy mogli je jak najszybciej spakować i wysłać. Gdy zamówienie zostanie już spakowane, niestety nie możemy go już anulować.
-
Jeśli Twoje zamówienie nie zostało jeszcze wysłane, możesz skontaktować się z naszym działem obsługi klienta za pośrednictwem formularza Anuluj zakup i zapytać, czy jego anulowanie jest jeszcze możliwe.
Zalecamy skontaktowanie się z nami jak najszybciej. Gdy tylko Twoje zamówienie zostanie potwierdzone, jest ono przekazywane bezpośrednio do naszego magazynu, abyśmy mogli je jak najszybciej spakować i wysłać. Gdy zamówienie zostanie już spakowane, niestety nie możemy go już anulować.
Czy Twoje zamówienie zostało już wysłane? W takim przypadku możesz skorzystać z prawa do odstąpienia od umowy i zwrócić zamówienie po jego otrzymaniu.
Chcesz anulować przedmioty zamówione przedpremierowo? Przeczytaj, jak to zrobić, w tym artykule: Czy mogę anulować preorder?
-
Niestety, gdy zamówienie zostanie zatwierdzone, nie możemy dostosować ceny ani zastosować kodu rabatowego do niego.
-
Jeśli zamówiony przez Ciebie produkt jest wyprzedany, zostanie automatycznie anulowany w Twoim zamówieniu i nie pobierzemy za niego płatności.
Informacja ta będzie również zawarta w wiadomości e-mail, którą otrzymasz, gdy wyślemy pozostałą część Twojego zamówienia z naszego magazynu.
Zalecamy sprawdzanie naszej strony internetowej na wypadek, gdyby produkt ponownie pojawił się w sprzedaży.
Widzę pełną kwotę zamówienia na swoim koncie
Jeśli płatność została dokonana kartą, możesz zauważyć, że pełna kwota zamówienia nadal jest zablokowana na Twoim koncie, mimo że jeden z produktów został anulowany.
Pobieramy wyłącznie kwotę za produkty, które faktycznie wysyłamy – pozostała część blokady zostanie automatycznie zwolniona.
Płatność przez Klarna
Jeśli płacisz przez Klarna, wyprzedany produkt może nadal być widoczny na Twojej fakturze.
Jest to całkowicie normalne – produkt nie zostanie usunięty z zestawienia, ale kwota do zapłaty zostanie zaktualizowana, tak aby zapłacić tylko za produkty, które faktycznie wysyłamy.
Dlatego zawsze należy zapłacić kwotę widoczną w Klarna jako łączna kwota do zapłaty – a nie sumę poszczególnych produktów widocznych na fakturze.
Uwaga: Aktualizacja w Klarna może być widoczna dopiero po upływie 48 godzin. Jeśli nadal widzisz pierwotną kwotę, odczekaj dzień lub dwa przed dokonaniem płatności.
Jeśli nie otrzymałeś(-aś) od nas żadnej informacji o anulowaniu produktu z Twojego zamówienia, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta.
-
Jako konsument zawsze masz prawo odstąpić od zakupu.
Aby to zrobić, możesz zarejestrować zwrot w okresie zwrotu w naszym Portal zwrotów i wymian i następnie odesłać paczkę do nas.
Pamiętaj, że nieodebrana paczka nie jest uznawana za skorzystanie z prawa odstąpienia od umowy. Jeśli paczka nie zostanie odebrana i automatycznie wróci do nas, z Twojego zwrotu zostanie potrącona opłata w wysokości 29 złoty.