Jeśli zamówiony przez Ciebie produkt jest wyprzedany, zostanie automatycznie anulowany w Twoim zamówieniu i nie pobierzemy za niego płatności.
Informacja ta będzie również zawarta w wiadomości e-mail, którą otrzymasz, gdy wyślemy pozostałą część Twojego zamówienia z naszego magazynu.
Zalecamy sprawdzanie naszej strony internetowej na wypadek, gdyby produkt ponownie pojawił się w sprzedaży.
Widzę pełną kwotę zamówienia na swoim koncie
Jeśli płatność została dokonana kartą, możesz zauważyć, że pełna kwota zamówienia nadal jest zablokowana na Twoim koncie, mimo że jeden z produktów został anulowany.
Pobieramy wyłącznie kwotę za produkty, które faktycznie wysyłamy – pozostała część blokady zostanie automatycznie zwolniona.
Płatność przez Klarna
Jeśli płacisz przez Klarna, wyprzedany produkt może nadal być widoczny na Twojej fakturze.
Jest to całkowicie normalne – produkt nie zostanie usunięty z zestawienia, ale kwota do zapłaty zostanie zaktualizowana, tak aby zapłacić tylko za produkty, które faktycznie wysyłamy.
Dlatego zawsze należy zapłacić kwotę widoczną w Klarna jako łączna kwota do zapłaty – a nie sumę poszczególnych produktów widocznych na fakturze.
Uwaga: Aktualizacja w Klarna może być widoczna dopiero po upływie 48 godzin. Jeśli nadal widzisz pierwotną kwotę, odczekaj dzień lub dwa przed dokonaniem płatności.
Jeśli nie otrzymałeś(-aś) od nas żadnej informacji o anulowaniu produktu z Twojego zamówienia, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta.