Hoe kan ik mijn Club Zizzi-account verwijderen?

Als u zich wilt afmelden voor onze nieuwsbrief en dus voor Club Zizzi, kunt u dat zelf doen door onderaan elke nieuwsbriefmail die u van ons ontvangt op "Nieuwsbrief opzeggen" te klikken of in uw persoonlijke Club Zizzi-account. Als u van gedachten verandert, kunt u zich op elk moment weer aanmelden.

Als u uw Club Zizzi-account permanent wilt verwijderen, neem dan contact op met onze klantenservice.