Hvad gør jeg, hvis min vare er defekt?

Hvis du har modtaget en defekt vare i din ordre, kan du selvfølgelig returnere den til os uden ekstra omkostninger og bestille en ny til samme pris. Du kan returnere en vare til os ved at bruge den vedlagte returlabel og returseddel med din pakke. Sørg for at angive den korrekte returårsagskode på retursedlen, så du ikke bliver opkrævet for returforsendelsen.

Vi anbefaler dog, at du personligt kontakter vores kundeserviceteam i disse tilfælde, så de kan tilpasse en individuel løsning for dig.

Ikoner_100x1003.png   Reklamation af defekt vare, som er købt i butik
Hvis du har modtaget en defekt vare, som er købt i en fysisk butik, skal du bare tage kontakt til en af vores butikker - så skal de nok hjælpe dig! Du kan finde kontaktinformation på butikkerne her.

Hvis du tager til butikken, så husk at medbringe din ordrebekræftelse. Den har butikken nemlig brug for til en eventuel refundering.