Mitt paket var en present - hur gör jag för att byta/returnera det?

I ditt paket hittar du en medföljande returetikett som är förbetald. Vänligen returnera de relevanta varorna till oss med hjälp av returetiketten och den ifyllda retursedeln.

När vi mottar de returnerade varorna i vårt lager kommer vi att behandla en återbetalning till det betalningssätt som valdes för din beställning. Observera att det kan ta mellan 2-30 dagar för återbetalningen att synas på kontot. Om Klarna användes kommer fakturan automatiskt att justeras inom 48 timmar.

Det är inte möjligt att göra en utbytning om du skickar tillbaka varan till vårt lager.

Ikoner_100x1003.png   Köpt i butik
Om varan köptes i en av våra fysiska butiker kan du bara returnera den i en butik.