Pakken min var en gave - hvordan bytter/returnerer jeg den?

Inne i pakken din vil du finne en returetikett, som er forhåndsbetalt. Vennligst returner de aktuelle varene til oss ved å bruke returetiketten og den utfylte returseddelen.

Når vi mottar de returnerte varene i vårt lager, vil vi behandle en refusjon til betalingsmetoden som ble valgt for bestillingen din. Vær oppmerksom på at det kan ta mellom 2-30 dager før refusjonen vises på kontoen. Hvis Klarna ble brukt, vil fakturaen automatisk bli endret innen 48 timer.

Det er ikke mulig å bytte hvis du sender varen tilbake til vårt lager.

Ikoner_100x1003.png   Kjøpt i butikk
Hvis varen ble kjøpt i en av våre fysiske butikker, kan du bare returnere den i en butikk.