Hva koster det å returnere en pakke?

Som kunde bærer du kostnadene knyttet til å returnere en vare hvis du angrer på et kjøp - selv om det ble kjøpt med gratis frakt. Returfrakt er gratis hvis du må returnere en defekt vare til oss.

Returer kan gjøres ved å bruke returetiketten og returseddelen som fulgte med i pakken din. Du kan følge instruksjonene på returseddelen. I tilfelle av en reklamasjon, vær vennlig å notere den riktige returårsakskoden på returseddelen, slik at du ikke blir belastet for returfrakten.

Fraktprisene for returer er som følger hvis du bruker den vedlagte returetiketten:

MEDLEM IKKE ET MEDLEM
29kr.  89kr.

Varer kjøpt på nett eller i en butikk kan returneres kostnadsfritt i våre fysiske butikker. Ved fremvisning av fakturaen din vil pengene bli refundert via samme betalingsmetode som du valgte da du gjennomførte bestillingen din.

Vær oppmerksom på at pengene ikke kan utbetales i butikken. Butikken kan kun starte refusjonsprosessen.

Returner i butik

Gratis