Min pakke var en gave - hvordan kan jeg ombytte/returnere den?

Vedlagt i din pakke finder du en returlabel, som er forudbetalt. Venligst returner de relevante varer til os ved hjælp af returlabelen og den udfyldte returseddel.

Når vi har modtaget de returnerede varer på vores lager, vil vi foretage en tilbagebetaling via den betalingsmetode, der blev brugt til at betale for ordren. Bemærk, at det kan tage mellem 2-30 dage, før tilbagebetalingen vises på din konto. Hvis Klarna blev brugt, vil fakturaen automatisk blive justeret inden for 48 timer.

Det er ikke muligt at foretage en ombytning, hvis du sender varen tilbage til vores lager.

Ikoner_100x1003.png   Købt i butik
Hvis varen blev købt i en af vores fysiske butikker, kan du kun returnere den i en butik.