Hvad koster det at returnere en pakke?

Medmindre du er medlem af Club Zizzi, pålægges du omkostningerne ved at returnere en vare, hvis du fortryder et køb - selv hvis varen blev købt med gratis fragt. Medlemmer af vores gratis kundeklub betaler ikke for returfragt. Returfragten er gratis for alle, hvis du skal returnere en defekt vare til os.

Returneringer kan ske ved at bruge den vedlagte returlabel og returseddel i din pakke. Du skal følge instruktionerne på retursedlen. I tilfælde af en reklamation, skal du sørge for at angive den korrekte returårsagskode på retursedlen, så du ikke bliver opkrævet for returfragten.

Prisen for returforsendelser, hvis du bruger den vedlagte returlabel, er som følger:

MEDLEM IKKE MEDLEM
Gratis 39kr.

Varer købt online eller i en butik kan returneres gratis i vores fysiske butikker. Ved fremvisning af din faktura får du refunderet pengene via den samme betalingsmetode, som den du valgte, da du gennemførte din ordre.

Vær opmærksom på at pengene ikke kan udbetales i butikken. Butikken kan kun igangsætte refusionsprocessen.

Returnering i butik

Gratis